EMMAMARIA VINCENTZ
stifter & medejer

Emmamaria , Alias Padma, er stifter af LilleYogahus, og pioner indenfor børneyoga i Danmark. Emmamaria er hovedlærer på børneyogalæreruddannelsen, og en efterspurgt workshop- og foredragsholder i hele landet.

“Yoga, for mig, er det stille sted indeni, hvor jeg mærker alt er præcis som det skal være”

BENTE BROENG
underviser familiehold

Bente er uddannet ernæringsterapeut DET, Cert. NLP Coach practitioner, Eksam. i 300 tm anatomi/fysiologi samt børneyogalærer. Bente møder du på vores familiehold, hvor hun byder indenfor i et trygt rum med fokus på bevægelse, nærvær og ro.

“At undervise børn er så meningsfuldt og livsbekræftende for mig og den glæde jeg selv oplever ved yogaen, vil jeg gerne formidle videre til børnene og deres voksne“.

RIKKE KOBÆK
underviser familiehold

Rikke er uddannet pædagog, psykoterapeut samt børneyogalærer. Rikke har desuden specialiseret sig i “Yoga for the Special method”.

Du møder Rikke på vores familiehold, hvor hun lægger vægt på at skabe et nærværende og omsorgsfuldt rum, hvor alle føler sig set og mødt.

”Yoga er for mig en lise for krop og sind, et sted, hvor jeg føler mig forbundet med mig selv og verden omkring mig. Det giver meget stor mening for mig, at viderebringe dette til små og store”.

ARENZE FISCHER
medunderviser

Arenze er uddannet yoga og meditationslærer i Irland, og har suppleret med specialuddannelser i gravid- efterfødsel, babyyoga og mindfulness til børn. Arenze blev børneyogalærer på det første hold hos LilleYogahus og har undervist siden 2002.

“Mit ønske med børneyoga, er at hjælpe børnene med at finde ind til en kerne af ro, styrke deres selvværd og finde glæde i bevægelse. Min undervisning tager gerne udgangspunkt i myter og eventyr for at engagere børnenes fantasi.”

KIRSTINE STENVAD
medunderviser

Kirstine er efterskolelærer og passioneret børne- og voksenyogalærer. Hun har stor erfaring med at bruge yoga til teens, både som yogaklasser og i den daglige pædagogiske omgang med eleverne.
Hendes yogaekspertise rummer både det blide, meditative og restorative, men også partneryoga, acroyoga og poweryoga. Hun har mange uddannelser bag sig og afholder også selv yogauddannelser. Kirstines undervisning bærer præg af megen omsorg, nærvær og varme, afvejet med et grundigt overblik og sans for struktur.

BIRGITTE SKOVGAARD
assistent & medunderviser

Birgitte er vores dygtige børnefysioterapeut på børneyogalæreruddannelsen, hvor hun underviser i anatomi/fysiologi i børnehøjde. Som Børnefysioterapeut har børnene førsteprioritet og hendes hjerte brænder særligt for børn indenfor specialområdet. Birgitte har en Pd i psykologi & samt er uddannet yogaterapeut.

Dr. Charlotte Bech
gæstelærer

Dr. Charlotte Bech, er gæstelærer på vores teenmodul og ekspert i Indiens gamle sundhedsvisdom Ayurveda.

Charlotte er en inspirerende underviser, der beriger os med de bedste råd fra Ayurveda. Og det er ikke kedeligt.

JULIE BROGE
Medunderviser

Julie Er lektor ved UCC og specialist i ergoterapi og sanseintegration til børn. Herudover er Julie uddannet børneyogalærer med speciale i yoga til børn med særlige behov. Julie er medunderviser på efteruddannelsen ”Det Samlede Barn”, samt Fundet forbundet. Begge træningsworkshops og fordybelse om yoga til børn og unge med særlige behov set ud fra et sanseintegrativt perspektiv.

Som mor til 3, samt søster til en bror med særlige behov, deler Julie ud af personlig erfaring.

Claus Warming - massage og behandling

CLAUS WARMING
massør & medejer

Claus er medejer af LilleYogahus og vores dygtige massør. Han tilbyder både fysiurgisk- samt velvære massage for voksne. Claus har arvet sin mors healende evner, og bruger det indirekte i behandlingen. Desuden tilbyder han elevbehandlinger i den effektive kropsterapi Totum, hvor han er i gang med at uddanne sig. Hos Claus er du i de bedste hænder, hvor atmosfæren bærer præg af et roligt og trygt miljø. Læs mere om vores massage her.

MARIA STAGE AAKJÆR
EFTERFØDSEL/MOR-BABY MOTORIK

Maria er uddannet yogalærer samt børneyogalærer med speciale i yoga til gravide og efterfødsel samt babymotorik.

ANNE METTE BERG
TEENYOGA

Anne Mette er uddannet børneyogalærer og har en baggrund som Cand. mag. i Dramaturgi, Dansens Æstetik & historie. Hun er ID LifeCoach, dramalærer og har stort set altid beskæftiget sig med krop og bevægelse gennem dans og fysisk teater. ”Jeg brænder for at bidrage til at styrke kropsbevidsthed hos os alle, store som små – og med yogaen har vi et unikt rum til mærke os selv fra kernen og skabe styrke, balance og ro. Jeg glæder mig til at møde jer i et nærværende, kreativt, bevægeligt og omsorgsfuldt rum”.

SONJA TONNESEN
FAMILIEYOGA

Sonja er uddannet pædagog i 2007 og har sidenhen videreuddannet sig med en kandidat i pædagogisk antropologi og som børneyogalærer. Derudover har hun diverse kurser i sanseintegration, dans og rytmik.

“Gennem et nærværende og legende rum, ønsker jeg, at yogaen skal give børn og voksne ro og en følelse af velbehag i krop og sind”