EMMAMARIA VINCENTZ
stifter & medejer

Emmamaria , Alias Padma, er stifter af LilleYogahus. Og pioner indenfor børneyoga i Danmark. Emmamaria er hovedlærer på børneyogalæreruddannelsen, og en efterspurgt workshop og foredragsholder i hele landet.

“Yoga for mig, er det sted, hvor alt er præcis som det skal være”

BENTE BROENG
underviser familiehold

Bente er uddannet ernæringsterapeut DET, Cert. NLP Coach practitioner, Eksam. i 300 tm anatomi/fysiologi samt børneyogalærer. Bente møder du på vores familiehold, hvor hun byder indenfor i et trygt rum med fokus på bevægelse, nærvær og ro.

“At undervise børn er så meningsfuldt og livsbekræftende for mig og den glæde jeg selv oplever ved yogaen, vil jeg gerne formidle videre til børnene og deres voksne“.

RIKKE KOBÆK
underviser familiehold

Rikke er uddannet pædagog, psykoterapeut samt børneyogalærer. Rikke har desuden specialiseret sig i “Yoga for the Special method”.

Du møder Rikke på vores familiehold, hvor hun lægger vægt på at skabe et nærværende og omsorgsfuldt rum, hvor alle føler sig set og mødt.

”Yoga er for mig en lise for krop og sind, et sted, hvor jeg føler mig forbundet med mig selv og verden omkring mig. Det giver meget stor mening for mig, at viderebringe dette til små og store”.

ARENZE FISCHER
medunderviser

Arenze er uddannet yoga og meditationslærer i Irland, og har suppleret med specialuddannelser i gravid- efterfødsel, babyyoga og mindfulness til børn. Arenze blev børneyogalærer på det første hold hos LilleYogahus og har undervist siden 2002.

“Mit ønske med børneyoga, er at hjælpe børnene med at finde ind til en kerne af ro, styrke deres selvværd og finde glæde i bevægelse. Min undervisning tager gerne udgangspunkt i myter og eventyr for at engagere børnenes fantasi.”

KIRSTINE STENVAD
medunderviser

Kirstine har en baggrund som skolelærer samt er uddannet børne- og voksenyogalærer. Kirstine møder du på vores teenmodul på børneyogalæreruddannelsen, da hun har et stort hjerte for denne aldersgruppe, og arbejder med dem i det daglige på en efterskole.

Særlig passion har Kirstine for Ayurveda , restorativ yoga samt yoga nidra, for naturlig balance og rekreation. Kirstines undervisning bærer præg af megen omsorg, nærvær og varme.

BIRGITTE SKOVGAARD
assistent & medunderviser

Birgitte assisterer og medunderviser på børneyogalæreruddannelsen, samt underviser i anatomi/fysiologi i børnehøjde. Som Børnefysioterapeut har børnene førsteprioritet og hendes hjerte brænder særligt for børn indenfor specialområdet. Birgitte er uddannet fysiotereaput. Pd i psykologi & børneyogalærer samt er i gang med en overbygning som yogaterapeut.

Dr. Charlotte Bech
gæstelærer

Dr. Charlotte Bech, er gæstelærer på vores teenmodul og ekspert i Indiens gamle sundhedsvisdom Ayurveda.

Charlotte er en inspirerende underviser, der beriger os med de bedste råd fra Ayurveda. Og det er ikke kedeligt.

JULIE BROGE
Medunderviser

Julie Er lektor ved UCC og specialist i ergoterapi og sanseintegration til børn. Herudover er Julie uddannet børneyogalærer med speciale i yoga til børn med særlige behov. Julie er medunderviser på efteruddannelsen ”Det Samlede Barn”, samt Fundet forbundet. Begge træningsworkshops og fordybelse om yoga til børn og unge med særlige behov set ud fra et sanseintegrativt perspektiv.

Som mor til 3, samt søster til en bror med særlige behov, deler Julie ud af personlig erfaring.

CLAUS WARMING
medejer & massør

Claus er medejer af LilleYogahus og vores dygtige massør. Tilbyder både Fysiurgisk samt wellness massage for voksne. Claus har arvet sin mors healende evner, og bruger det Indirekte i behandlingen. Claus påbegynder en kropsterapeut uddannelse i September 2019, og godt 3 måneder inde i uddannelsen vil Claus begynde at kunne tilbyde denne behandlingsform. I starten er det som elevbehandlinger.

MARIA STAGE AAKJÆR
EFTERFØDSEL/MOR-BABY MOTORIK

Maria er uddannet yogalærer samt børneyogalærer med speciale i yoga til gravide og efterfødsel samt babymotorik.