Handelsbetingelser og vilkår

Disse handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester udbudt af Lille Yogahus, CVR nr.  33 21 36 03, ADRESSE: Ulspilsager 8, 2791 Dragør. mail@lilleyogahus.dk

Forløb, kurser, workshops og uddannelser 1- 4 dages varighed.

Tilmelding
Du sikrer dig en plads på et kursusforløb samt yogahold ved at betale kursusafgiften/kontingent. Skriv til os, hvis et kursusforløb er udsolgt, og du gerne vil på venteliste.
 
Tilmelding er bindende ved køb og personligt. Beløb refunderes ikke.
 
Ændring/afbud
Når du er tilmeldt et kursus/modul/workshop,  kan du i visse tilfælde ændre datoen på kurset/modulet. Skriftlig meddelelse og anmodning herom, skal da ske senest 2 mdr (60 dage) forinden  via mail,  til Lille Yogahus.
 
Ændring kan kun ske såfremt det vurderes, at der vil være plads på næstkommende modul/kursus, og denne ændring ikke optager plads for en anden deltager, samt ved lockdown,  der skaber begrænsninger ift forsamlingsforbud.
 
Såfremt dato for kurset/modulet/workshop ved gensidig aftale ændres, tilkommer der et administrationsgebyr på 850 kr. Er der mindre end 2 mdr. til modulstart, udgør gebyr 25% af kurset/modulets/workshoppens beløb, under 30 dage 50% og under 15 dage er ændring ikke mulig. Gebyr udgør dog altid minimum kr 850,- .
 
Hvis du skulle blive syg lige før eller under et kursus/modul/workshop, kan du – tage resten af kurset/modulet ved næstkommende forløb, såfremt der er plads og der ingen deltagere er på venteliste, eller det vurderes at ændring ikke optager plads for anden potentiel last minute deltager. Dette mod administrationsgebyr afhængigt af kursustype og antal dage. Normalt mod minimum 25% af købsprisen. Lægeerklæring fremsendes da. Er der ikke plads, er fuld pris gældende.
 
Efter aftale kan der være en mulighed for at sende en anden i dit sted, såfremt du er forhindret i at deltage. Dette aftales skriftligt. Der vil dertil tilkomme et administrationsfee på kr. 350,-.
 
Ændring af dato, kan kun ske 1 x, hvorefter denne. mulighed bortfalder.
 
Det vil være muligt mod sær honorar, at indhente tabte undervisningstimer via 1:1 undervisning og opsamlingsopgaver.
 
 
Force majeure/Lock- Out, pandemier – strejke med mere
Vi kan desværre ikke give erstatning for betalte hold samt kurser/uddannelse/workshops, hvis ovenstående skulle forekomme. Ej heller overføre workshops/kurser til anden dato, da dette er ude af vores kontrol.
 
I tilfælde af evt. lockdown, begrænsninger ift forsamling mv, forbeholder vi os retten til at lægge uddannelse online via zoom, såfremt det skønnes det vil være det mest optimale i den givne situation. Alternativt vil ny dato blive tilbudt som erstatning.
 

Online og fysiske produkter

Betaling:
Produkter kan kun bestilles fra www.lilleyogahus.dk via online betaling. Alle priser er i danske kroner, og er uden dansk moms.

Følgende muligheder for betaling:
Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, American Express, MobilePay, Paypal og direkte overførsel.

Levering:
Det er vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt, da vi sender din kvittering til din e-mail adresse. Har du købt et online produkt vil du få et link tilsendt til download. Dette link virker tre gange, hvorfor vi anbefaler, at du downloader dit produkt til din computer.

Sikkerhed:
Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Lille Yogahus.
Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.
Betaling med betalingskort er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL.

Fortrydelsesret:
Du har generelt 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af din forsendelse af fysiske produkter. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.
Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varer skal sendes til:
Lille Yogahus, Ulspilsager 8, 2791 Dragør – alternativt kan aftales afleveret på adresse; Nyrnberggade 21, 2300 S.

Når du fortryder et køb hvor du har betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, eller fordi den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

Reklamation:
Skulle du have modtaget en beskadiget vare sendes denne venligst tilbage til nedenstående adresse, hvorefter nyt eksemplar vil blive fremsendt –
Lille Yogahus, Ulspilsager 8, 2791 Dragør.  Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage I forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Lille Yogahus og evt. samarbejdspartnere. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms medmindre andet er angivet.

Klager
Kontakt os igennem mail@lilleyogahus.dk hvis du har nogle klager. Hvis du bor i EU er der også mulighed for at fremsende din klage til ODR.

Accept af handelsbetingelser og vilkår
Ved at anvende viden og indhold fra Lille Yogahus eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.