OM LILLEYOGAHUS          OM EMMAMARIA PADMA          UNDERVISERE          SAMARBEJDSPARTNERE

OM LILLEYOGAHUS

VELKOMMEN INDENFOR HOS LILLEYOGAHUS, HVOR LÆRING OG SUNDHED GÅR
HÅND I HÅND, OG HVOR BØRN, UNGE OG FAMILIER ER VORES SPECIALE.

LILLEYOGAHUS har eksisteret siden 2003, og ”husets” historie har været spiritguidet, udfordrende og fyldt med inspiration og udvikling. Det er utroligt, hvad der er muligt at skabe med få midler og masser af tro og jernvilje.

I 2016 skiftede LilleYogahus base og flyttede til egne lokaler i Nyrnberggade 21, i hjertet af Amager. Med afsæt i vores nye yogahjem´s skønne, lyse lokaler er vi mere end nogensinde inspirerede og fast besluttede på at være kilde til positiv udvikling, vækst og energi.

LilleYogahus uddanner og inspirerer fagfolk og ildsjæle, som ønsker at bruge yoga i pædagogisk, uddannelses- og sundhedsmæssig sammenhæng.

Vi tilbyder professionelle kurser og workshops til inspiration og videreuddannelse. bl.a.den efterspurgte børneyogalærer uddannelse på 120 timer, registreret hos Yoga Alliance Intl.

UDLEJE AF LOKALER

Vores hyggelige lokaler med fokus på bæredygtighed og økocertificeret yogaudstyr, kan desuden lejes til workshops, meditation, hold og lignende. Vi har også et dejligt terapirum med briks til kropsbehandlinger samt terapi, hvor der af og til er ledige          tider til leje. Ring og hør nærmere…. +45 6178 8090.

Professionelle kurser og uddannelse for fagfolk & forældre, samt yogaterapi for børn og unge med særlige behov

lilleyogahus

Vi håber, du vil følge os på denne rejse.

 

Namaste´