yogakids.com

YogaKids, er her det hele startede. Marsha Wenig er ophavskvinden bag den “vestlige børneyoga”. Her har Emmamaria taget sin børneyogalærer uddannelse, som er mere end 350 timer.

Marsha har udgivet bogen “Yogakids”, som er et must have, samt udgivet flere dvd´er som nu kan streames. Marsha er dsv ikke længere blandt os, men hendes ånd lever videre i hver en asanas.

specialyoga.com

Emmamaria´s Guru-Sivakami (Sonia Sumar)    Emmamaria har fulgt Sonia Sumar siden hendes søn blev født for 19 år siden. Emmamaria´s søn har Downs syndrom. Yoga for the special child har ændret hendes liv og hun er uddannet hos Sonia Sumar i metoden af samme navn, og tilbyder yoga terapi til børn og unge med særlige behov og andre mentale og følelsesmæssige udfordringer.

STORYTIME YOGA

Er et unikt univers skabt af storyteller Sydney Solis. Vores børn og unge har brug for historier og eventyr. Verden har. Sydney hjælper os via yoga at omskrive og genfortælle, de historier, der transformerer og berører. Sydney har skrevet 2 “must have” bøger. Storytelling indgår i bl.a børneyogalærer uddannelsen, samt flere tema og fordybelsesdage. Historier er vores kollektive arv og en del af vor DNA.

lotte Salling.dk

Lotte Salling, forfatter & foredragsholder.  Lotte har skrevet et væld af bøger, hvoraf de fleste er i remseform som kombineres med bevægelse og dialogisk læsning. Sammen med Emmamaria, har hun skrevet bestsellerne  “Lyt til Løven”,- samt Hokus Pokus FiliYoga.

sense-of-play.dk

Ergoterapeut Julie Broge, der arbejder med børn og sanseintegration.

Julie er en fantastisk terapeut, der er medunderviser på specialiseringsmodulet ” Det Samlede Barn“, samt 1 dags fordybelse “fundet og forbundet”.

charlottebech.dk

Charlotte er læge og lidt af en ildsjæl med omfattende viden om Ayurveda, som betyder livets videnskab og er komplimenterer yoga på bedste vis.

Charlotte underviser iøvrigt på børneyogalæreruddannelsen.

DEAR BABY

DearBaby er et unikt & bæredygtigt legetøjskoncept til børn 0-3 år, 
der udvikler aldersspecifikke legetøjskasser i samarbejde med dygtige fagpersoner med speciale i børns udvikling.  Legetøjskasserne understøtter barnets  udvikling og vejleder forældrene i at skabe stimulerende lege. Legetøjet cirkulerer hver måned, så alle kan få glæde af det bedste legetøj, mens det er mest relevant for barnets udvikling. 
Med rabatkoden “lilleyogahus” sparer du 70 kr. på dit medlemskab pr.måned.

AYUS

AYUS er et hjerteligt, Ayurvedisk onlineunivers, nydelsesfulde madopskrifter, yoga for din Ayurvediske kropstype og afstressende, guidede meditationer. På AYUS bygges der bro imellem naturlig sundhed, videnskab og spiritualitet, og giver dig det bedste af disse verdner.

Stifter af AYUS er Mette Westerholt, som har en kandidatgrad i Humanbiologi fra Københavns Universitet og uddannet Ayurvedisk sundhedsvejleder. Mette har været fast Ayurvedisk skribent i bl.a. Alt for damerne, Sund Forskning og Prana magasinet. 

PERLEFILM

Kom indenfor i dette magiske univers, der via skønne animationer og visdoms-historier fører stor som lille gennem yoga og mindfulness traditionens livsforandrende aspekter. I nær fremtid vil vi i samarbejde med Perlefilm, tilbyde vores første online børneyogalærer uddannelse. Stay tuned:-)

REKVISITTER OMA

KOSHI CHIMES 

De uundværlige koshi windchimes i bambus. Et must have i enhver yogakuffert.

Fås i 4 forskellige lyde som er unikke hver for sig, og sammen.

(Købes i LilleYogahus Webshop)

unisound.dk

Jane taler sjælens sprog med sin unikke meditative og healende musik og lyd.

Mere end 2000 syngeskåle har Jane på lager, samt andre skønne rekvisitter, du kan bruge ifm yoga til børn, unge og dig selv. Jane har udgivet 10 cd’er med fokus på ro og fordybelse.

ZOOCA

Zooca® Original er en højeffektiv olie, der indeholder flere omega-3 fedtsyrer end traditionel fiskeolie, og giver et højere optag af de essentielle omega-3 fedtsyrer i kroppen. 

Olien i Zooca® Original er uraffineret og kommer fra plankton, høstet i det kolde hav ud for Nord-Norge. Planktonet er den største og mest bæredygtige kilde til naturlig omega-3 fra havet.