yogakids.com

YogaKids, hvor vi har taget vores børneyogalæreruddannelse.

Har udgivet flere skønne børneyoga dvdér der kan købes på Amazon.uk. Dette er den billigste måde.

specialyoga.com

Emmamaria´s Guru-Sivakami (Sonia Sumar)     I samarbejde med Special Yoga, kan du tage uddannelse i yoga til børn/unge med særlige behov og udviklingsmæssige forstyrrelser i LilleYogaHus -Amager.

musicarma

Musicarma v/ musikker Claus Behrens, er et dejligt lydunivers af mindfulle toner, remser og historier. Musikken er en hyldest til den danske sangskat. Bogen inkl. cd kan købes i vores webshop.

lotte Salling.dk

Lotte Salling, forfatter & foredragsholder.  Lotte har skrevet et væld af bøger, hvoraf de fleste er i remseform som kombineres med bevægelse og dialogisk læsning. Sammen med Emmamaria, har hun skrevet bestsellerne  “Lyt til Løven”,- samt Hokus Pokus FiliYoga.

sense-of-play.dk

Ergoterapeut Julie Broge, der arbejder med børn og sanseintegration.

Julie er en fantastisk terapeut, der er medunderviser på specialiseringsmodulet ” Det Samlede Barn“, samt 1 dags fordybelse “fundet og forbundet”.

charlottebech.dk

Charlotte er læge og lidt af en ildsjæl med omfattende viden om Ayurveda, som betyder livets videnskab og er komplimenterer yoga på bedste vis.

Charlotte underviser iøvrigt på børneyogalæreruddannelsen.

NATURENS STEMMER

Væk forbindelsen til naturen. Den indre og ydre natur.  Podcast, uddannelser og bæredygtighed for dig, mig, vores børn – og verden. Kyndige og Nina Lerche støtter din vej til indre ro og balance. Emmamaria er bl.a blevet interviewet til Nina´s livsbekræftende podcast.

mindfulsoul.dk

Conny Hjarsø er uddannet efter Jon Kabat-Zinns MBSR metode og tilbyder

Mindfulness kurser for voksne og børn, samt uddannelse for professionelle, der arbejder med børn. Conny har mange års erfaring og dyb integritet.

PERLEFILM

Kom indenfor i dette magiske univers, der via skønne animationer og visdoms-historier fører stor som lille gennem yoga og mindfulness traditionens livsforandrende aspekter. I nær fremtid vil vi i samarbejde med Perlefilm, tilbyde vores første online børneyogalærer uddannelse. Stay tuned:-)

REKVISITTER & ARTIKLER

KOSHI CHIMES 

De uundværlige koshi windchimes i bambus. Et must have i enhver yogakuffert.

Fås i 4 forskellige lyde som er unikke hver for sig, og sammen.

(Købes i LilleYogahus Webshop)

unisound.dk

Jane taler sjælens sprog med sin unikke meditative og healende musik og lyd.

Mere end 2000 syngeskåle har Jane på lager, samt andre skønne rekvisitter, du kan bruge ifm yoga til børn, unge og dig selv. Jane har udgivet 10 cd’er med fokus på ro og fordybelse.