yogakids.com

YogaKids, hvor vi har taget vores børneyogalæreruddannelse.

Har udgivet flere skønne børneyoga dvdér der kan købes på Amazon.uk. Dette er den billigste måde.

specialyoga.com

Maria´s lærer, guru og lærer Sivakami.

Yoga lærer uddannelse og kurser om yoga til børn med særlige udfordringer.

I evig taknemmelighed

musicarma

Musicarma v/ musikker Claus Behrens, er et dejligt lydunivers af mindfulle toner, remser og historier. Musikken er en hyldest til den danske sangskat. Bogen inkl. cd kan købes i vores webshop.

yogabeez.uk

Yogabeez er en af vores skønne kolleger i Kids Yoga Foundation, som vi samarbejder og sparrer med i forbindelse med vores 95 tms yogalærer uddannelse. Bryony fra YogaBeez er Montesorri uddannet.

yogaminiparis

Vores franske kollega Ulrika. Specialist inden for yoga i skoler. Har netop udgivet børneyogabog på fransk om katten Kiká.

yogasanne.de

Vores tyske og meget dygtige kollega Sanne, hun er kreativ såvel som innovativ i sin tilgang.

lotte Salling.dk

Lotte Salling, forfatter & foredragsholder.  Lotte har skrevet et væld af bøger, hvoraf de fleste er i remseform som kombineres med bevægelse og dialogisk læsning. Sammen med Emmamaria, har hun skrevet bestselleren  “Lyt til Løven”,-Yogaremser for børn.

sense-of-play.dk

Ergoterapeut Julie Broge, der arbejder med børn og sanseintegration.

Julie er en fantastisk terapeut, der er medunderviser på specialiseringsmodulet ” Det Samlede Barn“, samt 1 dags fordybelse “fundet og forbundet”.

charlottebech.dk

Charlotte er læge og lidt af en ildsjæl med omfattende viden om Ayurveda, som betyder livets videnskab og er komplimenterer yoga på bedste vis.

Charlotte underviser iøvrigt på børneyogalæreruddannelsen.

mindfulsoul.dk

Conny Hjarsø er uddannet efter Jon Kabat-Zinns MBSR metode og tilbyder

Mindfulness kurser for voksne og børn, samt uddannelse for professionelle, der arbejder med børn. Conny har mange års erfaring og dyb integritet.

legefabrikken.com

Vi stopper ikke med at lege fordi vi bliver ældre. Vi bliver ældre fordi vi glemmer at lege.

Legefabrikken er specialister i leg

vikaje.dk

Kranio Sakral Terapi går hånd i hånd på sublim vis. Vibeke Jelle, er en af vores dygtige kolleger som vi med glæde kan henvise til for dig der bor uden for Amager.

majbrittkiss.com

At skabe rum for at mærke og acceptere sig selv og føle sig mere forbundet med hinanden. Det er den tilgang, Majbritt bruger, når hun holder workshops i LilleYogahus for kvinder/mødre, der har brug for et pusterum. Majbritt er uddannet Healing Your Heart Coach og yogalærer.

Jordenskvinder.dk

Intuitivt moderskab og feminin visdom. Vibeke er min livslange veninde og forfatter til skønne bøger såsom “Jordens Kvinder” og “Glød og glæde med RawFood.” Hun hjælper os kvinder med at genopdage vores urkraft.

YOGO APP.

YOGO er et inspirerende digitalt lydunivers med fysiske og mentale øvelser inspireret af yoga og meditation. En YOGO tager kun tre minutter og er designet til at skabe ro og læringsparathed i klasseværelset. Fås også til private og arbejdspladser.

roomforreflection

Et familieliv i balance med indsigt og mindfulness i børnehøjde.

SKØNNE REKVISITTER & ARTIKLER

thelittleyogamat

De skønneste små yogamåtter fra vores dansk/amerikanske veninde Jensen fra NYC. Yogamåtten der er uundværlig for de mindste yogier og kan bruges til alt fra pusleplads, til leg, yoga og underlag.

Skærper børns fantasi.
(Kan kun købes hos LilleYogaHus, agent DK)

unisound.dk

Jane taler sjælens sprog med sin unikke meditative og healende musik og lyd.

Mere end 2000 syngeskåle har Jane på lager, samt andre skønne rekvisitter, du kan bruge ifm yoga til børn, unge og dig selv. Jane har udgivet 10 cd’er med fokus på ro og fordybelse.

derkleineyogi.at

Barbara tegner de mest fabelagtige “Kleine Yogis”.

Vi er stolte over at samarbejde med hende og vil på et senere tidspunkt sælge Barbaras produkter på dansk.

YOGASTUDIER/UNDERVISERE VI ANBEFALER

yogawinni i solrød

Winni har mange års erfaring i yoga og det er en livsstil for hende. I det rare yogastudie i Solrød, kan du stifte bekendtskab med både Klassisk yoga samt vinyasa mv, samt finde puste og hjerterum. Winni har dyb forståelse for principper og filosofi bag praksis og arrangerer også yogarejser.

stjernehimmel studie køge

Monicas dejlige studie i Køge tilbyder kvalificeret yogaundervisning af forskellig karakter og stilart. Rart og rummeligt sted med kompetente undervisere.