vi tilbyder følgende behandlinger

MASSAGE

Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt behandlingsform, som bidrager til kroppens velvære og forbedring af bevægelsesapparatet.

Ved denne massage arbejder behandleren med en dybdegående teknik, med gennemgående fokus på muskler, sener, væv og bindevæv.

Fysiurgisk massage kan bidrage til

  • Forebyggelse og lindring af ømme, trætte og spændte muskler, samt infiltrationer
  • Stimulering af blodomløbet og udskillelse af affaldsstoffer fra musklerne
  • Lymfesystemet stimuleres
  • Øget energi og velvære
  • Løsne “ophobet” følelsesmæssig og mental stress
  • Forebyggelse af stress
  • Afhjælpning af spændingshovedpine
  • Bedre søvnhygiejne
  • Mere overskud
  • Og så er det ren egenomsorg

TOTUM KROPSTERAPI

Totum Kropsterapi er en terapiform, som anskuer mennesket, som et hele med krop, psyke, intellekt og følelser.

En fysisk smerte kan bunde i hændelser forårsaget af følelsesmæssige reaktioner på livets naturlige ups and downs.

Smerter er kroppens måde at fortælle at vi er kommet for langt væk fra den naturlige balance, der er mest optimalt for hvert enkelte individ. Overser vi kroppens advarsler tilstrækkelig mange gange, brokker den sig efterhånden mere højlydt i form af f.eks. kroniske sygdomme.

Totum kropsbehandling, søger via at genskabe harmoni via pulserende massage, guidet vejrtrækningsteknik som afspændende faktor, akupressur og zone-tryk, dybedegående stræk, ledfrigørende arbejde og meridianlinjemassage. 

En behandling foregår ved en indledende samtale, med udgangspunkt i dine symptomer, historie og forbehold. Dernæst kommer du på briksen og jeg går i gang med at behandle. Ofte vil din krop fortælle mig mere om, hvordan du har det. Men allerede ved første behandling vil de fleste mærke at noget løsner sig og bliver mere ”medgørligt”. 

Denne form for behandling er ikke velvære massage. Men via den guidede vejrtrækning, kan du opleve en endnu dybere følelse af afspænding samt slippe det, der måtte sidde i kroppen i form af smerter og spændinger. Det hvad enten smerterne er forårsaget af træning, skader eller følelsesmæssige og psykiske belastninger. Ømhed samt følelsesmæssige reaktioner er naturlig efter en kropsbehandling. 

 

Book Behandling Her

 

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen ind i varme og rolige omgivelser”

 – Massør Claus Warming

Kroppen har brug for indre ro.

Gør noget godt for dig selv eller en du holder af. Massage kan bidrage til inde ro og hjælper kroppen til at komme i balance. Book din behandling lige her.