vi tilbyder følgende behandlinger

MASSAGE

Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt behandlingsform, som bidrager til kroppens velvære og forbedring af bevægelsesapparatet.

Ved denne massage arbejder behandleren med en dybdegående teknik, med gennemgående fokus på muskler, sener, væv og bindevæv.

Fysiurgisk massage kan bidrage til

  • Forebyggelse og lindring af ømme, trætte og spændte muskler, samt infiltrationer
  • Stimulering af blodomløbet og udskillelse af affaldsstoffer fra musklerne
  • Lymfesystemet stimuleres
  • Øget energi og velvære
  • Løsne “ophobet” følelsesmæssig og mental stress
  • Forebyggelse af stress
  • Afhjælpning af spændingshovedpine
  • Bedre søvnhygiejne
  • Mere overskud
  • Og så er det ren egenomsorg

TOTUM KROPSTERAPI

Totum Kropsterapi er en terapiform, der anskuer mennesket som et hele med krop, psyke, intellekt og følelser.

Der tages hensyn til fysisk smerte som kan være forårsaget af følelsesmæssige reaktioner på livets naturlige ups and downs.

Ved Totum Kropsterapi bruges pulserende massage, guidet vejrtrækningsteknik som afspændende faktor, akupressur og zone-tryk, dybdegående stræk, ledfrigørende arbejde og meridianlinjemassage til at genskabe kroppens harmoni.

Hvordan foregår en behandling?

En behandling foregår ved en indledende samtale, med udgangspunkt i dine symptomer, historie og forbehold. Dernæst starter behandlingen, hvor din krop oftest fortæller mere om hvordan du har det. Allerede ved første behandling kan man opleve at kroppen løsner sig og bliver mere “medgørlig”.

Denne form for behandling er ikke velvære massage, men via den guidede vejrtrækning kan en dybere følelse af afspænding mærkes. Smerter og spændinger vil endvidere formindskes eller helt forsvinde, hvad enten smerterne er forårsaget af træning, skader eller følelsesmæssige og psykiske belastninger. Ømhed samt følelsesmæssige reaktioner er naturlige efter en behandling.

Smerter

Smerter er kroppens måde at fortælle at vi er kommet for langt væk fra den naturlige balance, der er mest optimalt for hvert enkelte individ. Overser vi kroppens advarsler tilstrækkelig mange gange, vil den brokke sig, hvilket med tiden kan ende ud i kroniske sygdomme.

Ring for tidsbestilling tlf 5120 9930

 

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen ind i varme og rolige omgivelser”

 – Massør Claus Warming

GAVEKORT 10%

GI´ en gave, der altid gør lykke hver gang til en du holder af. Send mail/sms med bestilling af ønsket behandling. Gyldighed 1 år.

Kan ikke benyttes til egen behandling.