YOGIITUNES-MUSIKKENS MAGI I BØRNEYOGA

1 DAGS TRÆNING FOR VOKSNE OM BØRN ALDER 4-12 ÅR

HVAD:

Indlæring af musik og yoga foregår bedst og mest effektivt, hvis øre, øje og krop som helhed er involveret i læringsprocessen. Jo flere sanser, der er involveret i en læreproces, des bedre husker man. Det er dokumenteret, at bevægelsen spiller en væsentlig rolle for både indlæring,forståelse og den intellektuelle udvikling. Når kropslig bevægelse integreres i musikalske læreprocesser, er der skabt mulighed for en bredere og dybere læring. Derfor er yogaen en styrke for denne proces og visa versa.

ET KINESISK ORDSPROG SIGER:

  • I hear – I forget
  • I see – I remember
  • I do – I understand

HVEM:

Fordybelsesdagen henvender sig til alle voksne, der arbejder med børn professionelt og fagligt, samt forældre og andre der ønsker introduktion til, hvordan vi kan bruge musik og sang i vores undervisning i samspil med yoga og samvær med børn. Derudover hvordan vi mest hensigtsmæssigt bruger vores sang og talestemme. Yogaerfaring er ingen forudsætning men kan være en fordel.

UNDERVISER:

Underviser er  Musikpædagog Anna Kjærsgaard, som er ved at færdiggøre sin kandidat på det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun specialiserer sig indenfor musikpædagogik, sang og korledelse. Hun har 5 års erfaring med undervisning af børn i alder 0-12 år. Derudover er Anna uddannet yogalærer samt taget kurser i børneyoga/mindfulness.

HVORDAN:

Vi vil let berører de vigtigste musikpædagogiske metoder, der ligger til grund for hvorledes vi bruger musik i undervisning i dag. Vi vil igennem teori og praksis undersøge stemmen og dens potentialer som underviser, sanger eller taler. Derudover vil vi synge og lave en masse yoga, så du får et helt repertoire af sange til at tage med hjem og bruge direkte derefter. Du får masser af tips og triks til, hvordan du bedst bruger dit repetoire til at berige og berøre børns hjerter og din egen praksis som underviser.

Music is a peace of art that goes in through the ears and straight to the heart

DET PRAKTISKE

 

Pris DKK 1250,-  inkl. lille workbook.)

Tid Søn. 6 maj 2018  kl 09.00 – 16.00

Sted  LilleYogahus – Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh S

Kontakt v/ spørgsmål
Tlf 6178 8090
kontakt@lilleyogahus.dk


DU FÅR:

  • Let teori & praksis om stemmetræning

  • Viden om musikpædagogiske metoder

  • Et repertoire af sanglege

  • Remser og rytme til asanas (yogapositioner)

  • Sparring

  • Gyldne tips og triks