YOGA NIDRA/iREST

WEEKEND – WORKSHOP FOR VOKSNE DER ØNSKER MERE RO I LIVET

HVAD:

En dybdegående tilgang til afspænding og meditation udviklet af psykolog Dr. Richard Miller, der har udøvet og praktiseret yoga & meditation i 42 år. iRest har sine rødder i den oldgamle yogatradition fra Kashmir Shaivism og non-dualisme, der anskuer os som en del af altet. Altså ikke seperate individer.

Mange års research i Yoga Nidra iRest, har vist effektiviteten ifm. kronisk smerte, stress, udbrændthed, PSTD, angst, depression, insomnia, emotionel såvel som fysisk smerte og andre vanedannende mønstre mv. Der forskes til stadighed, og metoden benyttes bl.a. indenfor psykiatrien, hæren, sundhedsmyndigheder, krisecentre, hos psykologer, terapeuter mv i USA såvel som andre dele af verden.

HVEM:

Workshoppen henvender sig til alle voksne, der ønsker at fordybe deres meditations og afspændingspraksis, eller/og ønsker at lære denne dybdegående og virksomme metode til skabe større glæde, ro, sundhed og mening i sit liv – samt håndtere udfordrende situationer med større overskud og sindsro.

UNDERVISER

Seniorlærer James Reeves fra England. Vær OBS PÅ UNDERVISNING FOREGÅR PÅ ENGELSK, med mulighed for dansk oversættelse.

HVORDAN:

Du lærer en videnskabelig dokumenteret protokol, der sammenfletter den gamle yogiske visdom med moderne neurovidenskab og mindfulness.

Du får en forståelse for og indsigt i, hvordan vi dybest set skaber vores verden ud fra vores tanker, mønstre og handlinger, og hvordan vi kan bryde med disse fastgroede overbevisninger og leve et mere tilfredsstillende liv på alle plan.

Du går hjem med en praksis og 10 trins “protokol” du kan applikere i dit liv med det samme.

DET PRAKTISKE:

Pris dkk 2.400,-/1.950,– early bird t.o.m 1. juli.

Tidsramme lør og søn 3 + 4 nov. 2018, kl 09.00 -18.00/09.00-15.00

Sted LilleYogahus Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh S

Kontakt v/ spørgsmål 
Tlf 6178 8090
kontakt@lilleyogahus.dk


VI KOMMER OMKRING

  • Din indre ressource

  • Sankalpa – dit livsformål

  • Kropssansning

  • Åndedrættets betydning for nervesystemet

  • Redskaber til håndtering af svære følelser/fornemmelser

  • Guidede iRest meditioner

  • Dyads (at lytte til hinanden)