YOGA FOR THE SPECIAL CHILD

“BASIC 1” – 6 DAGE

HVAD:

Yoga for The Special Child®, Basic 1, er et dybdegående terapeutisk træningsprogram af Yoga teknikker designet til at forbedre og støtte den naturlige udvikling hos børn med særlige behov. Yogastilen er blid og gavnlig – sikker for spædbørn og børn med Downs Syndrom, cerebral parese, ADD, ADHD, ASF og generelle indlæringsvanskeligheder mv.

HVORFOR:

Børn med særlige behov er ofte udfordret på flere områder i deres liv. Mentalt, fysisk, følelsesmæssigt, socialt og sanseintegrativt. Forskningsstudier viser i stigende grad, hvordan yogiske modaliteter kan tilbyde holdbare strategier og praktiske teknikker til at forbedre disse børns liv og levned på alle plan af deres udvikling. Yoga for the Special child ser barnets potentiale og ikke begrænsninger. Øvelser og teknikker tilpasses det enkelte barn, som vil opleve en følt fornemmelse af selvmestring og spontan glæde.

HVEM:

Træningen er åben for alle; Forældre til børn med særlige behov, forældre der hjemmetræner, børnefysioterapeuter, ergoterapeuter med speciale i børn, talepædagoger, komplementære behandlere, speciallærere/pædagoger, børneyogalærere, der ønsker at efteruddanne eller specialisere sig i en terapeutisk tilgang til yoga.

Basis kendskab til yoga kan være en god forudsætning – og det kan anbefales at tage egne yogatimer forud for træningen. (Klassisk Hatha Yoga.)

Som kuriosum skal nævnes at Kbh Kommune har godkendt metoden som en del af hjemmetræningsprogrammet. Der er desuden enkelte kommuner der også betaler for ugentlige 1:1 sessioner, både på Sjælland og i Jylland.

UNDERVISER:

Sonia Sumar, er vor lærermester, der efter sin egen datters død – udviklede denne unikke tilgang til at befordre vor barns iboende potentiale,  og vise at vi alle har unikke gaver at bidrage med i verden. Som pionér, har Sonia Sumar beriget og berørt tusindevis af hjerter verden over på sine rejser og trænings gennem de sidste 42 år.

Læs mere om Sonia Sumar og hendes arbejde her:

HVORDAN:

Basic 1 giver dig de væsentligste redskaber til at arbejde med børn med særlige behov. Via hands-on instruktion, guider Sonia Sumar, programmets deltagere gennem hver fase af det specielle barns udvikling. Emnerne omfatter blandt andet, hvordan man vurderer spædbørn og børn, hvordan man kan skabe den optimale ramme for yoga, og hvordan man arbejder med specifikke syndromer og lidelser.

 

 

DET PRAKTISKE:

Pris USD 1080,- DKK 7.250,- DKK (kurs pr. dec 17. Forbehold for store kursudsving.) 

Earlybird før 6. juli – DKK 6.650,-  inkl. omfattende manual.

Medbring  Behageligt tøj, inkl lune sokker, papir og skriveredskaber, en kludedukke med lange lemmer eller anden dukke til at praktisere på

Tidsramme 6 dage
Lør-tor 6-11 oktober 2018
Kl. 09.00-17.00

Sted LilleYogahus – Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh S

Kontakt v/ spørgsmål
Tlf 6178 8090
kontakt@lilleyogahus.dk


Basic 1 pensum omfatter:

  • Specifikke teknikker til evaluering af spædbørn og børn op til 3 år

  • De forskellige komponenter i interagere og bonde med spædbørn / børn

  • Komponenterne i Yoga til spædbørn og børn med særlige behov

  • Beskrivelsen af ​​de fysiologiske / psykologiske fordele

  • Specifikke teknikker til evaluering og arbejde med børn 3-12 år

  • Videoer og / eller demonstration af arbejde med børn i forskellige aldre

  • Kontraindikationer

  • Afspændingsteknikker