BØRNEYOGALÆRER

 UDDANNELSE PÅ 120 TM

YOGA ALLIANCE REGISTRERET

VELKOMMEN

Velkommen til LilleYogaHus’ modulopbyggede børneyogalærer-uddannelse, som er udviklet i samarbejde med dedikerede yogakolleger i Europa (Kids Yoga Foundation.) Alle med mange års erfaring inden for børneyoga, undervisning, leg og bevægelse.

Vi er stolte af, for 7. år i træk at kunne tilbyde denne kompetencegivende, unikke og professionelle Teacher Training i Danmark. Den henvender sig til alle faggrupper, der arbejder med børn, unge og familier og giver dig mulighed for at blive eksamineret og certificeret børneyogalærer fra en Intl. anerkendt yogaskole.

Uddannelsen er fyldt med inspiration, værdifuld viden, teori, ’hands-on’ praktik, masser af leg og sjov samt for tværfaglig sparring med skønne og engagerede mennesker.

Undervisningen vil være en blanding af de teoretiske principper og tanker bag yogaens praksis og filosofi, samt for en stor del interaktiv og praktisk betonet. Herunder en kombination af gruppeøvelser, diskussion, observation, egen praktik, videopræsentationer, power points samt teori og relevante indslag. Dagen indledes som regel med yoga og meditation i børne- kontra voksenhøjde.

LEGENDE LÆRING:

Du vil under forløbet stifte bekendtskab med et stort repertoire af øvelser og lege. Du vil lære om børns udvikling i yogaperspektiv, essentiel anatomi/fysiologi, kommunikation, undervisningsmetodik, filosofi, etik og meget mere.

At undervise børn i yoga er læring i bevægelse, fyldt med glæde og nærvær. Det er også en invitation til egen udvikling, da du konstant vil blive udfordret og testet på bl.a. din kreativitet og forandringsvillighed.

I undervisningen lægger vi stor vægt på en holistisk tilgang til indlæring i dyb respekt for yogaens rødder og traditioner.

DET HELE BARN:

Vores yogauddannelse sigter mod at udvikle alle aspekter af børns potentiale og tager afsæt i yoga som et sublimt system til sundhed, sanseintegration, selvomsorg, selvtillid, stresshåndtering og selvansvar.

Uddannelsen er godkendt af Yoga Alliance og er udviklet i overensstemmelse med organisationens høje standarder for børneyoga. Hovedlærer og underviser er pionér Emmamaria Padma Vincentz, grundlægger af Lille YogaHus og passioneret omkring at udbrede børneyoga til børn, unge, familier, institutioner og skoler.

VI ER ALLE UNIKKE:

Børn er forskellige, og alle har hver deres behov. At der disse år er kommet større fokus på børn med særlige hensyn, temperamenter og behov kan skyldes mange faktorer. Faktum er, at flere og flere får diagnoser og opleves som værende ”urolige”.

Den filosofiske grundtanke i yoga om, at vi alle er unikke, har paralleller med politikkernes vision om inklusion og læringsfællesskaber, der tilgodeser mangfoldighed.

At tilegne sig og integrere nogle få eller flere af yogaens principper giver adgang til håndgribelige og virksomme teknikker, der er nemme at bruge og er mærkbare samt på sigt målbare.

Der er ingen større belønning og glæde, end når det lykkes at tænde lyset i børns øjne og styrke dem til at opnå egne indsigter og skabe sunde vaner og strategier for livet, hvilket uddannelsen giver redskaber til.

OPTAGELSESKRITERIER:

Vores uddannelse er åben for alle undervisere, fagpersoner, terapeuter og private med lyst til at lege, mod på at dele og lade sig inspirere, tålmodighed til at lære, vilje til egen udvikling og høj personlig integritet.

Har du allerede undervist børn i yoga, vil du blive bekræftet i din viden og lære nye tilgange og redskaber.

En grundlæggende viden og forståelse for yoga er påkrævet. Det vil sige minimum 2 års erfaring fra egen yogapraksis. Egen praksis og erfaring er essentiel ift. videreformidling til børn samt forståelse for yogaens terminologi og sikring af et højt fagligt niveau.

Herudover forudsættes en grundlæggende viden om anatomi og fysiologi, hvilket er basal viden om kroppens opbygning og funktion. Læs evt. bogen ”Kroppen”, som er anbefalet læsning.

EGEN PRAKSIS:

Hvis du er ny på yogamåtten og ønsker at stifte erfaring med yoga inden uddannelsen, anbefaler vi med glæde dygtige undervisere og samarbejdspartnere både i Storkøbenhavn og i resten af Danmark.

Mindfulness/meditation tæller også som egen praksis. Der kan desuden gives dispensation til aspiranter med en solid erhvervsmæssig erfaring ift. undervisning, pleje, rådgivning af børn, unge og familier. Ring og få en snak med os.

MODULOPBYGGET:

Alle moduler kan tages individuelt og dermed uafhængigt af hinanden. Efter hvert modul, er der tid til at integrere og omsætte det, du har lært. Det er også her, vi opfordrer alle til at undervise og netværke, hvilket du vil opleve er uhyre værdifuldt under og efter modulerne. På to af modulerne vil der være gæstelærere i forhold til aktuelle emner, samt du vil møde forskellige medundervisere på de 3 moduler. Alle med hver deres spidskompetencer og særlige passion. Emmamaria Padma Vincentz, er hjernen og hjertet bag LilleYogahus, og hovedlærer på modulerne.

Til hvert modul får du udleveret vores manual med pensum, guidelines til øvelser og meget andet.

UDDANNELSESSTED:

LilleYogahus/Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh. S.  Kontakt os, hvis du vil leje værelse til overnatning hos en af vores uddannede børneyogalærere, der bor i nærheden. Alternativt AirBnB.

Der er af og til mulighed for, mod mindre fee, at overnatte i studiet, mod man giver en hjælpende hånd under dagene. Fee dækker forbrug og evt. linned.

Aalborg følger nærmere info.

TILMELDINGSPROCEDURE:

Benyt tilmeldingsformularen underneden. Når din tilmelding er blevet registreret og din ansøgning godkendt, vil du modtage en mail med betalingsinformation.

Depositum/fuld betaling –  indbetales senest 3 dage efter modtagelse af betalingsinformation. Vi har mange forespørgsler og ofte ventelister, hvorfor det tilrådes at være opmærksom på, at depositum sikrer din plads. Depositum er kun ved tilmelding til hele uddannelsen. Ved tilmelding til enkeltstående moduler, afholdes hele beløbet på en gang. Særlige betalingsaftaler er muligt, mod mindre administrationsgebyr.

NAMASTE

DET PRAKTISKE:

Pris pr. modul DKK 6.000.-            Inkl 250 -siders manual

Rabat v/tilmelding og betaling af til hele uddannelsen samtidigt DKK DKK 15.800,-


Datoer København 2018

Modul 2 – 18-21 januar – afholdt

Modul 2 – 7-10 juni –   pladser

Modul 3 – 8-11 marts – 2 pladser

Modul 1 – 19-22 april – 1 plads

Modul 3 – 12-15 sep – pladser

Tidsramme 4 dage

Dag 1+2  kl 0900-1830

Dag 2     kl 0800-18/1830

Dag 3     kl 0800-1600

Sted LilleYogahus Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh S


Datoer Jylland/Aalborg 2018:

Modul 1 –  13-16   juni – 6 pladser

Modul 2 – 26-29 sep – pladser

Sted: Norgesgade 6, 9000 Aalborg

Kontakt v/ spørgsmål
Tlf 6178 8090, eller Maiken Nickel, underviser i Aalborg tlf 2272 3762.
Kontakt@lilleyogahus.dk


DET FÅR DU MED

  • En gedigen indsigt i yogaens liv og praksis, på en dybdegående uddannelse af høj faglig og professionel karakter.

  • Interaktiv læring i et støttende og nærende rum af gensidig respekt.

  • De nødvendige ressourcer og viden til at undervise på højt fagligt niveau, sikkert og effektivt.

  • Realistiske forventninger til, hvad det vil sige at undervise børn i yoga og mindfulness.

  • Styrke og mod til at springe ud i det samt motivation, håb og støtte i din videre proces og udvikling.


DET SØRGER VI FOR

  • Som elev på vores uddannelse bliver du medlem af en lukket gruppe på FB til networking og sparring. Herudover får du adgang til alt vores studierelevante materiale på kursistsitet.

  • Efter aftale mulighed for supervision og rådgivning  til elevpriser, samt evt. observation af hold.

  • Støtte til etablering af din egen sadhana (praksis) –  og inspiration til, hvordan du kan indføre små yogarutiner i dit liv.

  • At vi løbende holder os opdaterede ift. nyeste viden og research, der understøtter uddannelsens indhold og din læringsproces.


INDHOLD MODULER

TUMLINGE TIL BØRNEHAVE & FAMILIE

Legende yoga til førskolebørn 2-6 år

SKOLBØRN & SÆRLIGE BØRN

Det “hele” barn 7-11 år

TWEENS/TEENS

“Finde ro i orkanens øje” 12-16 år”

Modulerne kan tages enkeltvis og uafhængigt af hinanden, hvis der er en særlig målgruppe du arbejder med eller brænder for, eller i samlet eller vilkårlig rækkefølge.*

*Hvis du planlægger at tage alle tre moduler samlet, anbefaler vi, at du gør det inden for 12 måneder.


SÆRSKILTE FORLØB:

Ved mange forespørgsler på et enkelt modul – fx ved flere deltagere fra samme skole eller institution – kan der aftales et særskilt forløb.

Min. antal deltagere 10.

Vi tager gerne ud og underviser i hele landet.

Tilmeldingsformular

Modul 1Modul 2Modul 3Hele Uddannelsen