BØRNEYOGALÆRER

 UDDANNELSE PÅ 120 TM

YOGA ALLIANCE REGISTRERET

Tusind tak for 4 helt fantastiske dage. Jeg er så fyldt med glæde, plads og kærlighed indeni – Det var en meget stærk oplevelse for mig, og jeg bliver så glad og føler mig så heldig og priviligeret. Det gav så meget mening det hele. Dit arbejde er fantastisk, din indsats, det du giver os, dit studie, Kirstine…jeg kunne blive ved. Fortsæt endelig:-) Malene Hertz

Skolelærer Birkerød

                                                                                     VELKOMMEN

Velkommen til LilleYogaHus’ modulopbyggede børneyogalærer-uddannelse på 120 timer, som er udviklet i samarbejde med dedikerede yogakolleger i Europa (Kids Yoga Foundation.) Alle med mange års erfaring inden for børneyoga, undervisning, leg og bevægelse.

Vi er stolte af, for 8. år i træk at kunne tilbyde denne kompetencegivende, unikke og professionelle Teacher Training i Danmark. Den henvender sig til alle faggrupper, der arbejder med børn, unge og familier og giver dig mulighed for at blive eksamineret og certificeret børneyogalærer fra en Intl. anerkendt yogaskole.

Uddannelsen er fyldt med inspiration, værdifuld viden, teori, ’hands-on’ praktik, masser af leg og sjov samt for tværfaglig sparring med skønne og engagerede mennesker.

Undervisningen vil være en blanding af de teoretiske principper og tanker bag yogaens praksis og filosofi, samt for en stor del interaktiv og praktisk betonet. Herunder en kombination af gruppeøvelser, diskussion, observation, egen praktik, videopræsentationer, power points samt teori og relevante indslag. Dagen indledes som regel med yoga og meditation i børne- kontra voksenhøjde.

LEGENDE LÆRING:

Du vil under forløbet stifte bekendtskab med et stort repertoire af øvelser og lege. Du vil lære om børns udvikling i yogaperspektiv, essentiel anatomi/fysiologi, kommunikation, undervisningsmetodik, filosofi, etik og meget mere.

At undervise børn i yoga er læring i bevægelse, fyldt med glæde og nærvær. Det er også en invitation til egen udvikling, da du konstant vil blive udfordret og testet på bl.a. din kreativitet og forandringsvillighed.

I undervisningen lægger vi stor vægt på en holistisk tilgang til indlæring i dyb respekt for yogaens rødder og traditioner.

DET HELE BARN:

Vores yogauddannelse sigter mod at udvikle alle aspekter af børns potentiale og tager afsæt i yoga som et sublimt system til sundhed, sanseintegration, selvomsorg, selvtillid, stresshåndtering og selvansvar.

Uddannelsen er godkendt af Yoga Alliance og er udviklet i overensstemmelse med organisationens høje standarder for børneyoga. Hovedlærer og underviser er pionér Emmamaria Padma Vincentz, grundlægger af Lille YogaHus og passioneret omkring at udbrede børneyoga til børn, unge, familier, institutioner og skoler.

VI ER ALLE UNIKKE:

Børn er forskellige, og alle har hver deres behov. At der disse år er kommet større fokus på børn med særlige hensyn, temperamenter og behov kan skyldes mange faktorer. Faktum er, at flere og flere får diagnoser og opleves som værende ”urolige”.

Den filosofiske grundtanke i yoga om, at vi alle er unikke, har paralleller med politikkernes vision om inklusion og læringsfællesskaber, der tilgodeser mangfoldighed.

At tilegne sig og integrere nogle få eller flere af yogaens principper giver adgang til håndgribelige og virksomme teknikker, der er nemme at bruge og er mærkbare samt på sigt målbare.

Der er ingen større belønning og glæde, end når det lykkes at tænde lyset i børns øjne og styrke dem til at opnå egne indsigter og skabe sunde vaner og strategier for livet, hvilket uddannelsen giver redskaber til.

OPTAGELSESKRITERIER:

Vores uddannelse er åben for alle undervisere, fagpersoner, terapeuter og private med lyst til at lege, mod på at dele og lade sig inspirere, tålmodighed til at lære, vilje til egen udvikling og høj personlig integritet. Har du allerede undervist børn i yoga, vil du blive bekræftet i din viden og lære nye tilgange og redskaber.

Vi anbefaler du har minimums 2 års erfaring fra egen yogapraksis eller lignende.  Yoga er en erfaringsbaseret videnskab, som formidles bedst, når vi selv har kropsliggjort og erfaret det. Egen praksis betyder du har gået eller går til yoga/meditation/mindfulness. Det kan være online, i yogastudier, fitness – aftenskoler eller andet. Dette tilsikrer et større fagligt forståelsesniveau og dybde under uddannelsen.

Har du anden erhvervsmæssig erfaring indenfor børneområdet, undervisning, pleje, rådgivning af børn, unge og familier, kan dette også tælle.  Ring og få en snak med os herom så vi sikrer at forventninger afstemmes.

Herudover forudsættes en grundlæggende viden om anatomi og fysiologi, hvilket er basal viden om kroppens opbygning og funktion. Læs evt. bogen ”Human body”, eller First Encyclopedia som er gode bøger til at forstå og formidle anatomi/fysiologi til børn. De er på engelsk, da vi endnu ikke har fundet tilsvarende, der er lige så godt på dansk.

EGEN PRAKSIS:

Hvis du er ny på yogamåtten og ønsker at stifte erfaring med yoga inden uddannelsen, anbefaler vi med glæde dygtige undervisere og samarbejdspartnere både i Storkøbenhavn og i resten af Danmark. Online Yoga kan også være en option. Spørg gerne.

MODULOPBYGGET:

Alle moduler kan tages individuelt og dermed uafhængigt af hinanden. Efter hvert modul, er der tid til at integrere og omsætte det, du har lært. Det er også her, vi opfordrer alle til at undervise og netværke, hvilket du vil opleve er uhyre værdifuldt under og efter modulerne. På to af modulerne vil der være gæstelærere i forhold til aktuelle emner, samt du vil møde forskellige medundervisere på de 3 moduler. Alle med hver deres spidskompetencer og særlige passion. Emmamaria Padma Vincentz, er hjernen og hjertet bag LilleYogahus, og hovedlærer på modulerne i Kbh. Maiken Gesche Nickel er hovedlærer i Aalborg.

Forud for hvert modul får du tilsendt link til kursistsite, samt på selve uddannelsen udleveret vores unikke manual med pensum, guidelines til øvelser og meget andet.

Du modtager deltagerbevis efter hvert modul, når der er 100% mødedeltagelse.

Efter dit 3. modul kan du tilmelde dig de afsluttende opgaver, og blive eksamineret og certificeret børneyogalærer fra en international registreret yogaskole.

UDDANNELSESSTED:

LilleYogahus/Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh. S.  Kontakt os, hvis du vil leje værelse til overnatning hos en af vores uddannede børneyogalærere, der bor i nærheden. Alternativt AirBnB.

Der er i nogle tilfælde mulighed for, mod mindre fee, at overnatte i studiet, mod man giver en hjælpende hånd med rengøring under dagene.

Aalborg: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

TILMELDINGSPROCEDURE:

Benyt tilmeldingsformularen underneden. Når din tilmelding er blevet registreret og din ansøgning godkendt, vil du modtage en mail med betalingsinformation.

Ved tilmelding til 1 modul, er betaling forfalden ved tilmelding. Ved tilmelding til flere kursusmoduler – kan der betales i rater af 2-3 x. Senest 8 uger før hvert modul. Dog er 1 modul og ratebetaling altid forfalden ved tilmelding.

Vi har mange forespørgsler og ofte ventelister, hvorfor det tilrådes at være opmærksom på, at indbetaling sikrer din plads.

Bruttolønsordning fra din arbejdsgiver kan måske være en option. Læs mere hos SKAT og tal med din arbejdsgiver.

Er du kommunalt ansat, kan det være muligt at søge finansiering via Kompetencefonden, som flere af vores deltagere gennem årene har fået støtte fra. Se her…>

NAMASTE

Datoer København 2019

Modul 1 – 31/1- 3 feb – Venteliste 

Modul 1( nyt)  – 13-16 juni  – pladser 

Modul 2 – 4 -7 april – venteliste

Modul 3 – 11-14 sep- 3 pladser

 

Tidsramme 4 dage

Dag 1+2  kl 0900-1830

Dag 2     kl 0800-18/1830

Dag 3     kl 0800-1600

Sted LilleYogahus Nyrnberggade 21,1 – 2300 Kbh S


Datoer Jylland/Aalborg 2019:

Modul 1 –  14-17 mar – pladser

Modul 3 – 23-26 maj – pladser

Modul 2 – dato kommer

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg/ el. Gaia Yoga Aabybro

Spørgsmål : Tlf 6178 8090, eller Maiken Nickel, medunderviser i Aalborg tlf 2272 3762.
Kontakt@lilleyogahus.dk


DET FÅR DU MED

  • En gedigen indsigt i yogaens liv og praksis, på en dybdegående uddannelse af høj faglig og professionel karakter.

  • Veluddannede undervisere med speciale indenfor hver deres felt.

  • Interaktiv læring i et støttende og nærende rum af gensidig respekt.

  • De nødvendige ressourcer og viden til at undervise på højt fagligt niveau, sikkert og effektivt.

  • Realistiske forventninger til, hvad det vil sige at undervise børn i yoga og mindfulness.

  • Styrke og mod til at springe ud i det samt motivation, håb og støtte i din videre proces og udvikling.


DET SØRGER VI FOR

  • Som elev på vores uddannelse bliver du medlem af en lukket gruppe på FB til networking og sparring. Herudover får du adgang til alt vores studierelevante materiale på kursistsitet.

  • Efter aftale mulighed for supervision og rådgivning  til elevpriser, samt evt. observation af hold.

  • Støtte til etablering af din egen sadhana (praksis) –  og inspiration til, hvordan du kan indføre små yogarutiner i dit liv.

  • At vi løbende holder os opdaterede ift. nyeste viden og research, der understøtter uddannelsens indhold og din læringsproces.


SE INDHOLD MODULER

TUMLINGE TIL BØRNEHAVE & FAMILIE

Legende yoga til førskolebørn 2-6 år

SKOLBØRN & SÆRLIGE BØRN

Det “hele” barn 7-11 år

TWEENS/TEENS

“Finde ro i orkanens øje” 12-16 år”

Modulerne kan tages enkeltvis og uafhængigt af hinanden, hvis der er en særlig målgruppe du arbejder med eller brænder for.

Dvs arbejder du eksempelvis med skolebørn, er modul 2 relevant for dig, og du vil efter kurset være i stand til at bruge det lærte i din undervisning med børn alder 7-11 år. Både fagligt samt privat og fritid.

Det samme er gældende med de andre moduler.

Ønsker du at tage en hel børneyogalæreruddannelse, kan moduler tages i vilårlig rækkefølge*

*Hvis du planlægger at tage alle tre moduler samlet, anbefaler vi, at du gør det inden for 12 måneder.


SÆRSKILTE FORLØB:

Ved mange forespørgsler på et enkelt modul – fx ved flere deltagere fra samme skole eller institution – kan der aftales et særskilt forløb.

Min. antal deltagere 10.

Vi tager gerne ud og underviser i hele landet.

Tilmeldingsformular

Modul 1Modul 2Modul 3Hele Uddannelsen


Fortrolighedscenter

Analyse

Simpelt analyse værktøj der bla. giver indsigt i hvilke sider og produkter der benyttes samt geografisk data.

_ga, _gid

Webshop

Webshop og betalingssystem der holder styr på din kurv og dine samlede antal vare, beløb mm.

woocommerce_cart, woocommerce_items_in_cart, wp_wocommerce_session,stripe_mid

Funktion

Wordpress funktions og design cookies for logins, timers og andre settings der ikke er reklame eller persondata.

vuid,wpmchimpa_show,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types],is-logged-in, wordpress_logged_in_{hash},wordpress_sec_{hash},wp-settings,wp-settings-time,gravatar

Sikkerhed

Wordfence sikkerheds cookies der giver dig adgang til siden igennem vores firewall og antivirus.

wfwaf-authcookie

Lilleyogahus nyhedsbrev

Skriv dig op til lilleyogahus nyhedsbrev her!
Email address
Secure and Spam free...